FÓRUM


Comentarios: 9
 • #9

  Victòria (domingo, 26 octubre 2014 18:40)

  Has fet que semblàs fàcil el que no pensava mai ser capaç de fer. Gràcies per compartir amb nosaltres el teu saber i la teva sensibilitat.

 • #8

  Magdalena (martes, 21 octubre 2014 10:36)

  Moltes gràcies Aina, per aquest curs d'sketching impartit al Jardí Botànic. Han estat dos dies intensos però molt pràctics i enriquidors. Ens has deixat amb la mel a la boca, amb unes ganes immenses de retrobar-te per aquí un altre cop amb la teva il·lusió i paciència. Amb la teva ajuda i el suport també den Jaume, tenim moltes ganes organitzar al Botànic una trobada dels teus alumnes d'sketching de natura per que ens segueixis ensenyant a confeccionar el nostre diari dins el marc del Jardí. Gràcies de tot cor.

 • #7

  Xon Gonzalez (jueves, 07 marzo 2013 18:18)

  El curs, el lloc, la mestra........Fantàstic!!!!
  Estic entusiasmada amb les dues flors que he aconseguit pintar sota l'atenta i experta mirada de n'Aina.
  Gràcies

 • #6

  Joan Sastre (lunes, 04 marzo 2013 19:45)

  un curs iniciàtic que ha aconseguit, com a cosa més important, animar a la majoria dels alumnes a seguir jugant amb els pinzells i els colors. Gràcies Aina.

 • #5

  Mar Rayó (lunes, 04 marzo 2013 15:51)

  Gràcies Aina per obrir-me la porta a un món lluminós! Mai havia tengut l'oportunitat de ‘jugar’ amb els pinzells, les aquarel•les i la meva pròpia creativitat com he pogut fer-ho al teu curs i de la teva mà, sempre afectuosa. T’estic profundament agraïda! Tot, aquests dos dies, ha estat un regal que conservaré de per vida!

 • #4

  Miquel Rayó (lunes, 04 marzo 2013 15:40)

  Magnífic curset: intens, entenedor i pràctic. Excel.lent professora. El taller i els materials, ideals. L'hospitalitat, de primera. I el meu producte final: una tulipa preciosa i un pensament. Les primeres aquarel.les de la meva vida. Gràcies Aina (i Jaume).

 • #3

  Albert Catalan (lunes, 04 marzo 2013 10:06)

  Amb el teu guiatge he pogut començar el camí cap a una tècnica artística que gairebé desconeixia. Amb la teva obra he pogut veure el nivell d'excel·lència al qual es pot arribar. A més, el "clima" al grup, l'espai de treball i la vostra hospitalitat han estat magnífics. No es pot demanar res més. Gràcies, Aina!

 • #2

  Mar Rayó (miércoles, 28 marzo 2012 09:01)

  Aina, enhorabona per la pàgina i per la feina. Ambdúes són precioses!
  Una abraçada, Mar

 • #1

  Cati Artigues (domingo, 12 febrero 2012 21:38)

  Quina meravella de plana web, Aina!
  Estic molt contenta per tú, i per la part que me toca, molt feliç per poder trobar, per primera vegada, una web mallorquina on poder gaudir de la teva experiència i coneixements, però especialment dels teus magnífics treballs botànics. Esper de veres que se pugui convertir aviat en una web viva per compartir experiències i avançar en el coneixement d'aquesta passió que ens uneix.
  Enhorabona, de veres.
  Una forta abraçada!
  Cati Artigues